Vi er Elektro Øst Installasjon

Elektro Øst Installasjon er en av Mjøsområdets ledende elektroentrepenører. Vi hjelper deg med alle typer elektrikeroppdrag- uansett størrelse og type.

Elektro Øst Installasjon er totalleverandør av alle typer elektriske installasjoner. Vi er en av Mjøsområdets ledende elektroentrepenører og hjelper deg med alle typer elektrikeroppdrag- uansett størrelse og type.

Våre oppdrag strekker seg fra landbruksinstallasjoner, veilysanlegg og lysløyper, til moderne installasjoner i boliger, hytter og næringsbygg.

 

Sikkerhet og kvalitet
Elektro Øst Installasjon har siden 1997 hatt stort fokus på sikkerhet og kvalitet på utført arbeid. Vi har bred fagkompetanse og stor kapasitet, og våre kunder skal sikres de beste løsningene til riktig pris, levert til avtalt tid.

Vi er ca 20 ansatte med felles målsetting om å tilby våre kunder faglig kompetanse og produkter som gir deg som kunde de optimale løsningene

Kontakt oss

Trenger du elektriker? Vi hjelper deg!

Kontakt

Privat

Elektro Øst Installasjon gjør alt fra å prosjektere og planlegge komplette elektriske anlegg, til å utføre service og vedlikehold. Vi kan også være din rådgiver i forbindelse med smarte, energi-effektive løsninger for din bolig.

Bedrift

Vi i Elektro Øst Installasjon tar på oss alt fra små til store oppdrag for bedrifter. Vi tar vare på ditt eksisterende anlegg, forebygger strømsvikt, og prosjekterer ditt nye el-anlegg. Vi gir deg også råd om hvordan ditt kontor kan kutte driftskostnadene med strømsparende løsninger.

Sertifikater

Samarbeidspartnere